top of page

Verzendbeleid

Artikel 16 – Verzendbeleid
Standaard Verzendkosten: €9.95
Niet standaard verzendkosten (hieronder vallen pakketten groter dan 176x78x58 en/of een gewicht zwaarder dan 23 Kg): Nader overeen te komen, mogelijk met een extra betaling.
Lid 1. Standaard Verzendkosten - 1.1. Onze standaard verzendkosten bedragen €9.95 voor bestellingen binnen Nederland. Dit geldt voor pakketten die voldoen aan de standaardafmetingen en gewichtslimieten. De standaardafmetingen zijn pakketten kleiner dan 176x78x58cm met een gewicht dat minder is dan 23kg.
1.2. Indien het pakket groter is dan de standaardafmeting word er telefonisch of via e-mail contact gezocht met de klant voor een eventuele bijbetaling van verzendkosten. Mocht de klant hier binnen vijf werkdagen niet op gereageerd hebben of niet akkoord gaan met de verzendkosten voorgesteld vanuit de verkoper, word de koop overeenkomst ontbonden.

Lid 2. Levertijd - Zodra wij een bestelling hebben ontvangen word deze op de eerst volgende werkdag klaargemaakt voor verzending en op de post gedaan. U ontvangt van ons een track & trace code op de mail. Deze word automatisch verstuurd vanuit PostNL zodra uw pakket is aangemeld voor verzending. Doorgaans levert postNL binnen 2-3 werkdagen uw pakket. Het bovenstaande heeft echter enkel betrekking op pakketten geleverd door postNL. Palletverzendingen worden zoals beschreven in lid 4 – palletzendingen gedaan en nemen doorgaans een langere levertijd in beslag.

Lid 3. Extra Kosten voor Zware of Grote Pakketten - Houd er rekening mee dat voor pakketten die zwaarder zijn dan 23 kg of groter zijn dan 176x78x58 cm extra verzendkosten van toepassing kunnen zijn. In dergelijke gevallen nemen we eerst telefonisch contact met u op om de extra kosten te bespreken voordat we de verzending regelen.

Lid 4. Palletzendingen - Sommige producten vereisen palletverzending vanwege hun omvang of aard. De prijzen voor palletzendingen variëren doorgaans tussen €50 en €200, afhankelijk van het product en de bestemming. Als uw bestelling een palletzending vereist, nemen we eerst telefonisch of via e-mail contact met u op om de kosten te bespreken. Aanvullende informatie staat in paragraaf 1, lid 2.

Om een palletzending te kunnen regelen, is het essentieel dat u tijdens het bestelproces een correct telefoonnummer en e-mailadres opgeeft. Uw medewerking is cruciaal om ervoor te zorgen dat de palletzending soepel en efficiënt verloopt.

Bij palletzendingen dient er een extra betaling vooraf te worden voldaan en moet u akkoord gaan met de kosten, voordat de verzending wordt georganiseerd. Wanneer beide partijen het niet eens worden over de extra kosten van een palletzending word de koopovereenkomst na vijf dagen ontbonden en krijgt u het reeds betaalde bedrag retour.

Lid 5. Aanvullende informatie - Voor vragen of aanvullende informatie over ons verzendbeleid kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via info@reijnenmechanisatie.nl.

bottom of page