top of page

Retourbeleid

Artikel 17 – Retourbeleid
Retourbeleid Tractor-Onderdelen.nl

Dit retourbeleid is van toepassing op aankopen gedaan bij Tractor-Onderdelen.nl (hierna aangeduid als "wij", "ons" of "onze"). We streven ernaar om jouw tevredenheid te waarborgen bij het winkelen in onze webshop. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, bieden we je de mogelijkheid om het product te retourneren volgens de voorwaarden zoals hieronder uiteengezet.

 

Retour adres:

Reijnen Mechanisatie

Nieuweweg 79a, 5853EP

Siebengewald Nederland

 

Lid 1. Retourtermijn - Je hebt het recht om je aankoop binnen 14 dagen na ontvangst van het product te retourneren zonder opgaaf van reden.

 

Lid 2. Voorwaarden voor retournering:  Om in aanmerking te komen voor retournering, moet het product aan de volgende voorwaarden voldoen: Het product moet ongeopend zijn, Het product moet ongebruikt zijn, Het product moet zich in de originele verpakking bevinden, inclusief alle bijbehorende accessoires en documentatie. Mocht u een defect of beschadigd product hebben ontvangen, neem dan voorafgaande aan het retourneren contact op met onze klantenservice. Wij ontvangen graag een aantal foto's voordat u het product retour zend.

 

Indien het product niet aan deze voorwaarden voldoet, behouden wij ons het recht voor om de retournering te weigeren of een waardevermindering toe te passen. Wanneer u een onderdeel in een gesloten (plastic)verpakking krijgt en deze is geopend brengen wij een waardevermindering van 30% in rekening.

 

Lid 3. Retourkosten - Houd er rekening mee dat de kosten voor het retourneren van het product voor jouw eigen rekening zijn, tenzij het product defect of verkeerd geleverd is. 

 

Lid 4. Hoe te retourneren - Om een product te retourneren, volg je deze stappen:
- Neem binnen 14 dagen na ontvangst van het product contact op met onze klantenservice via [info@reijnenmechanisatie.nl] om je retour aan te melden.

- Verpak het product zorgvuldig (in de originele verpakking).

- Voeg de originele factuur of een handgeschreven papier met daarop uw bestelnummer, klantnummer en contact informatie toe aan het pakket.

- Stuur het pakket terug naar het opgegeven retouradres.

- U bent zelf verantwoordelijk voor de kosten en het risico van de retourzending! Houd hier rekening mee. Bij dure artikelen raden wij een verzekerde zending aan. Tenzij het product beschadigd is.

 

Lid 5. Terugbetaling - Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd op naleving van ons retourbeleid, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag, inclusief eventuele standaardverzendkosten voor de verzending. De terugbetaling zal worden gestort op het rekeningnummer waar de oorspronkelijke bestelling mee is betaald.

 

Lid 6. Contact - Voor vragen over ons retourbeleid of om een retour aan te melden, kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@reijnenmechanisatie.nl of +31(0)485-441353. 

.

Contact

Voor vragen over ons retourbeleid of om een retour aan te melden, kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@reijnenmechanisatie.nl of +31(0)485-441353. Dit retourbeleid is voor het laatst bijgewerkt op 07-09-2023.

bottom of page