top of page

Bestel informatie & vragen

Bestel eenvoudig de juiste onderdelen. Via de zoekbalk kunt u eenvoudig artikelnummers ingeven. Wanneer u deze afrekent worden ze de volgende werkdag door ons verzendklaar gemaakt. Indien u een bestelling plaatst met een waarde van meer dan €150,- word de bestelling gratis geleverd.

Bij grote en zware onderdelen zoals versnellingsbakken, achterassen etc. nemen wij met u contact op om de verzending te regelen. Mocht een artikel onverhoopt uitverkocht zijn krijgt u daar zo snel mogelijk bericht over op de mail vanuit ons.

Heeft u vragen?

Hieronder staat een groot aantal vragen voor u beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? U kunt altijd via mail of telefonisch contact opnemen via de volgende gegevens: info@reijnenmechanisatie.nl of +31 (0)485-441353. 

Niet voorradig

Indien een artikel onverhoopt is uitverkocht nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Vaak kunnen wij het artikel als nog leveren maar komen hier extra dagen bij. In dat geval kunt u kiezen om het aankoop bedrag te laten retourneren of te wachten tot de door ons aangegeven tijd.

Zware verzending

Verzendkosten binnen Nederland: 
Palletvracht en pakketten zwaarder dan 30 kg: € 100,- (exclusief 21% BTW)

verzonden via plaatselijke vervoerder. 

Gratis verzending

De gratis verzending van 150,- is van toepassing tot pakketten van maximaal 176x78x56cm en een gewicht van maximaal 23 Kg. Pakketten worden door ons altijd met een track & trace verzonden.

Levertijd

Wij doen ons best om de eerst volgende werkdag uw bestelling klaar te maken voor verzenden. Zodra het op de post is gegaan krijgt u een track & trace code. Doorgaans worden bestellingen binnen 2-3 werkdagen geleverd. Hierin zijn wij helaas afhankelijk van PostNL en andere koeriersdiensten.

Afhalen

Bestellingen afhalen is mogelijk op locatie.

Ons afhaaladres is Nieuweweg 79a, 5853EP, Siebengewald Nederland.

Onze winkel is geopend van 08:00 - 17:00u.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 485 441353.

Retourneren

U kunt producten bij ons retourneren. Zie ons Retourbeleid voor de voorwaarden.

Ik kan het onderdeel niet vinden

Indien u een onderdeel niet kan vinden. Kunnen wij u hier altijd bij helpen. Neem telefonisch contact met ons op zodat we u zo snel mogelijk ter woord kunnen staan: info@reijnenmechanisatie.nl.

bottom of page