top of page
IMG_8303.jpg

Machine aanbod

Tractor-onderdelen.nl is een onderdeel van Reijnen Mechanisatie. Wij leveren naast onderdelen een groot aantal landbouw- en tuinmachines. In onze merken portfolio zit onder andere: RM Irrigation, Cremonini, Bonino Maai-ladewagens, Stiga, Cramer en Speedy-rain.

RM Irrigation

Haspels

RM Beregeningshaspels kenmerken zich door hun hoogwaardige constructie en kwaliteit, bedieningsgemak en het unieke energiebesparende aandrijfsysteem. Met name de wijze van aandrijving tijdens het oprollen van de haspel is zo ontworpen dat er enkel een geringe mate van energie verloren gaat in het aandrijfsysteem.

Cremonini

Motorpompen Stage V

Al 25 jaar Levert Reijnen Mechanisatie Cremonini Motorpompen in Europa. Vanaf 2023 levert Reijnen ook  STAGE V / TIER 5 motorpompen. De motoren voldoen aan de nieuwe milieu wetten van de Europese unie. De specificaties van deze machines worden binnenkort op de site gepubliceerd.

Cremonini motorpompen voor beregening
Zelfladende maaiwagen van bonino

Bonino

Zelfladende maaiwagen

Doormiddel van de Bonino grazing machines kan er met slechts één machine, vers gras gemaaid, geraapt en gevoerd worden aan de koeien in uw stal. Dit spaart voerkosten, geeft een verhoogde melk opbrengst en zorgt voor tevreden koeien. U spaart geld en geniet van een hogere melkopbrengst.

Stiga

Zitmaaiers en gereedschappen

Bij Stiga zit u voor grasmaaiers en tuingereedschappen aan het juiste adres. Of dat nu maaien, trimmen, snoeien, zagen, hakselen, schoonmaken of grondbewerking is.

Stiga loop- en zitmaaiers
Professioneel cramer accu gereedschap

Cramer

Elektrische maaiers en gereedschap

Cramer staat voor 100% elektrisch en heeft een ruim assortiment in robotmaaiers, loopmaaiers, accu gereedschappen op 82v en 42v. Hieronder vallen: Bladblazers, Heggentrimmers, Kantentrimmers, bosmaaiers, kettingzagen, stokzagen en betonzagen.

Ambrogio

Robotmaaiers tot 20.000m2

Ambrogio is het antwoord op al uw maaibehoeften. Met Ambrogio kunt u uw groene ruimte gemakkelijk onder controle houden, ongeacht het type en de grootte ervan: van de kleine privétuin tot het park van een flatgebouw, van de vlakke groene ruimte tot het steile en oneffen terrein.

professionele hoogwaardige robotmaaiers
RM-irrigatie haspel voor beregening
bottom of page